Kansallinen Sateen­kaari­ryhmä – jaa mikä?

Kasary kantaa Kokoomuksen lippua Helsinki Pride -kulkueessa

Kokoomuksen läheisjärjestö

Kasary, Kansallinen Sateenkaariryhmä, on Kokoomuksen läheisjärjestö. Edistämme sekä ylläpidämme hlbti-vähemmistöjen oikeuksia poliittisessa päätöksenteossa ja toimimme asiantuntijaverkostona Kokoomuksen sisällä. Arvoissamme yhdistyvät vapaus, vastuu ja demokratia, mahdollisuuksien tasa-arvo, sivistys, kannustavuus, suvaitsevaisuus ja välittäminen.

Setan jäsenjärjestö

Kasary on ollut Seksuaalinen tasavertaisuus ry:n jäsenjärjestö helmikuusta 2012 saakka. Lue lisää…

Kasary ottaa kantaa ja keskustelee

Kasary käy aktiivista keskustelua ja sitä kautta edistää sekä ylläpitää HLBTI-oikeuksia poliittisessa päätöksenteossa kokoomuslaisen aatepohjan mukaisesti. Kantaaottavien blogiemme kommentoinnin kautta myös sinä olet tervetullut mukaan keskusteluun!

Kasary osallistuu

Kasary on mukana jokavuotisessa Helsinki Pride -tapahtumassa. Pyrimme edistämään aktiivisesti yhdenvertaisuustavoitteita Kokoomuksen toiminnassa, osallistumaan puoluekokoukseen ja muihin tapahtumiin, sekä toimimaan yhdessä muiden kokoomuslaisten yhdistysten kanssa yhdenvertaisen tulevaisuuden toteutumiseksi.

Kasary verkossa

Joko Sinä tykkäät FB-sivustamme? Seuraa meitä myös Twitterissä. Kotisivujemme yhteydessä voit osallistua keskusteluun kommentoimalla jäsentemme blogeja. Jäsenenä pääset osallistumaan jäsenille tarkoitettuihin ryhmiin Facebookissa ja Whatsappissa.

Tervetuloa mukaan!

Jos haluat mukaan yhdistyksen toimintaan, täytä liittymiskaavake ja lähetä se. Yhdistyksen jäsenmaksu on varsinaiselta henkilöjäseneltä 30 € (alennusryhmiltä 15 €). Jäsenyys ei sido sinua puolueeseen, eikä sinun tarvitse olla Kokoomuksen jäsen liittyäksesi. Voit erota Kasarystä milloin vain ilmoittamalla siitä yhdistyksen hallitukselle (ks. yhteystiedot). Tutustu myös Kasaryn sääntöihin.

Liity Kasaryyn!