Uutinen  // 

Liity Porukkaan – voit voittaa risteilyn!

Kokoomus järjestää 20.-21.3. risteilyn, jonka teemana on hyvinvointi. Ohjelmassa on tasokkaita seminaareja, ravintoterapeutin luento, tyylikoulu sekä paljon muuta ohjelmaa.

Kasaryn verkkoyhteisöön Porukkaan 7.3. mennessä liittyneiden kesken arvotaan Hyvinvointiristeily kahdelle B-luokan hytissä. Palkinto sisältää buffet-illallisen ruokajuomineen sekä meriaamiaisen. Risteilylahjakortin voittajan on oltava yli 18-vuotias. Voittaja julkistetaan kasary.fi -sivulla ja hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Porukkaan rekisteröidytään osoitteessa http://porukka.kasary.fi.

Hyvinvointiristeilyn koko ohjelma ja aikataulut löytyvät Kokoomuksen sivuilta. Matkoja voi varata osoitteesta www.matkapojat.fi/kokoomus. Kasarystä risteilyllä ovat mukana Elina Laavi ja Pasi Heiskanen.

Risteilylahjakortin arvontaan osallistuvat ainoastaan oikeilla henkilötiedoillaan rekisteröityneet käyttäjät. Häiriköt, spämmerit ja usealla eri profiililla kirjautuneet suljetaan arvonnan ulkopuolelle. Risteilylahjakortin luovuttamisen yhteydessä henkilötiedot tarkistetaan. Mikäli voittaja on rekisteröitynyt väärillä tiedoilla, voitto mitätöidään ja arvonta suoritetaan uudelleen.