Lehdistötiedote  // 

Kasary: Stubb Kokoomuksen puheenjohtajaksi

Puheenjohtaja Janne Hälinen tapasi ministeri Stubbin Rovaniemellä 30.5.2014. Kuvaajana toimi Rosa Vetri.

Kansallinen sateenkaariryhmä – Kasary ry kannattaa Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubbin valitsemista kokoomuksen puheenjohtajaksi Lahden puoluekokouksessa 14.6.2014.

”Alex on mielestämme tehnyt loistavaa työtä puolueen eteen, eikä näytöistä suinkaan vähäisimpänä toimi huikea eurovaalitulos”, perustelee Kansallisen sateenkaariryhmän puheenjohtaja Janne Hälinen valintaa.

”Kokoomus tarvitsee puheenjohtajan, joka parhaiten pystyy johtamaan puolueen vaalivoittoon ensi kevään eduskuntavaaleissa. Tehtävä tulee olemaan haasteellinen, sillä Jyrki Kataisen johdolla saatua menestyksekästä vaalivoittojen putkea ei ole helppoa jatkaa. Uskomme kuitenkin Alexilla olevan kenttää kokoavana voimana parhaat edellytykset jatkaa Kataisen viitoittamalla tiellä”, Hälinen jatkaa.

Stubb on toiminut aktiivisesti yhdenvertaisuuden eteen sekä Euroopassa, ollessaan Euroopan parlamentin HLBT-yhteistyöryhmän varapuheenjohtajana, että kotimaassa, ollen ensimmäinen tasa-arvoista avioliittolakia käsittelevän lakialoitteen allekirjoittaja. Kasary kiittääkin puolueen puheenjohtajaehdokasta tästä työstä, ja toivoo sen jatkuvan myös tulevaisuudessa.

”Avaimet ovat nyt äänivaltaisten puoluekokousedustajien käsissä. Suomi tarvitsee pääministerin, joka uskaltaa tuoda maan tähän päivään ja on valmis työskentelemään vapaamman, turvallisemman ja yhdenvertaisemman isänmaan puolesta. Siksi Alex!” Hälinen linjaa.