Uutinen  // 

Kasary: ”Tahdon!”

Kansallinen sateenkaariryhmä – Kasary ry on täysillä mukana tänään 19.3., tasa-arvon päivänä, alkaneessa Tahdon2013-kampanjassa. Kampanjassa ei ole kyse vain pienen ihmisryhmän etujen ajamisesta, vaan laajamittaisesta Suomen kansan tahdonilmaisusta, jonka seurauksena myös toivotaan eduskunnan tajuavan asiain todellisen tilan.

Kasary kehottaakin jäseniään ja kaikkia tasa-arvoisemman Suomen asialla olevia allekirjoittamaan tämän merkkipaalun kansalaisdemokratian historiassa – puoluekantaan katsomatta. Aloite onkin helppo käydä allekirjoittamassa sähköisesti seuraavia ohjeita noudattaen:

-Mene osoitteeseen www.kansalaisaloite.fi
-Kansalaisaloitteen tasa-arvoisesta avioliitosta löydät kohdasta ’Selaa kansalaisaloitteita’.
-Klikkaa ’Kannatan aloitetta’
-Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksillasi, anna allekirjoituksesi ja ole mukana tekemässä tasa-arvoisempaa Suomea.

Sano siis Kasaryn lailla ”Tahdon!”

Lisätiedot kampanjasta: www.tahdon2013.fi