Uutinen  // 

Uusi hallitus vuodelle 2012

Kansallinen sateenkaariryhmä – Kasary ry piti syyskokouksensa 3.12.2011, jolloin valittiin uusi hallitus vuodelle 2012. Hallituksen puheenjohtajaksi tuli valituksi Janne Hälinen. Hälisellä on vahvaa kokemusta edunvalvonnasta ja lobbauksesta; hän on toiminut tänä vuonna Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HELGAn puheenjohtajana.

Hallituksen muita jäseniä ovat:

Hannu Heikkinen
Jussi Lehtola
Kimmo Niemi
Anna Tuononen
Tommi Vesanen

sekä varajäseneksi valittiin Ismo Kyllönen.

Syyskokouksessa hyväksyttiin myös toimintasuunnitelma ensi vuodelle. Sen mukaisesti Kasaryn toiminnallisia painopistealueita tulee olemaan Pride-tapahtumien lisäksi mm. kansainvälisen toiminnan kehittäminen ja siihen liittyvien kontaktien luonti sekä Seksuaalinen tasavertaisuus ry:n (SETAn) jäsenyyden hakeminen.

Kuvassa Janne Hälinen.

Lisätietoja:

janne@kasary.fi
hannu@kasary.fi