Uutinen  // 

Kasaryn hallitus järjestäytyi

Kasaryn hallitus: puheenjohtaja Iida Niva (edessä vasemmalla), Susi Lehtola, Max Laihonen, Päivi Kiili, Hannu Heikkinen, Konsta Nupponen, Ismo Kyllönen ja Janne Hälinen. Kuvasta puuttuu Jenni Juulia Tikka.

Kansallinen sateenkaariryhmä – Kasary ry:n hallitus järjestäytyi ensimmäisessä kokouksessaan keskiviikkona 23.1.2019. Puheenjohtaja Iida Nivan johtaman hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin aiemmin Kasaryn puheenjohtajana toiminut Janne Hälinen. Sihteerinä ja rahastonhoitajana jatkaa hallituksen varajäsen Hannu Heikkinen. Muut hallituksen jäsenet ovat Päivi KiiliMax LaihonenKonsta NupponenJenni Juulia Tikka sekä varajäsenet Ismo Kyllönen ja Susi Lehtola.

Kevään vaalit tulevat näkymään myös Kasaryn toiminnassa. Perinteiseen tapaan yhdistys tulee tukemaan ehdokkaina olevia jäseniään tarjoamalla näkyvyyttä mm. sosiaalisessa mediassa. Lisäksi yhdistys järjestää vaaleihin liittyviä tilaisuuksia, joista kerrotaan lisää tuonnempana.

“Meille on tärkeää, että niin eduskunta- kuin eurovaaleissa menee läpi mahdollisimman monta HLBTI-myönteistä kokoomuslaista kuin mahdollista”, kommentoi puheenjohtaja Niva hallituksen suunnitelmia. “Tätä edesautamme parhaiten tuomalla omia näkemyksiämme kaikkien ehdokkaiden tietoon sekä tietysti antamalla kaiken tukemme omille jäsenillemme, jotka ovat ehdolla vaaleissa.”

Vaalien ohella hallitus tulee keskittymään jäsenhankintaan sekä lisäarvon tuottamiseen jäsenille mm. jäsentapahtumien muodossa. Kasaryn vuoden ensimmäinen after work -tilaisuus järjestetään perjantaina 1.2. panimoravintola Bryggerissä.

Kommentoi