Uutinen  // 

Kasary sai uuden hallituksen

Kansallisen Sateenkaariryhmä – Kasary ry piti sääntömääräisen syyskokouksensa perjantaina 17.12.2010 Kokoomuksen puoluetoimistolla. Hannu Heikkinen valittiin yksimielisesti jatkamaan puheenjohtajana. Hallitukseen tuli kolme uutta henkilöä, ja varajäseneksi yksi uusi.

”Olen suunnattoman iloinen, kun näin moni uusi ihminen oli kiinnostunut Kasaryn hallituspaikasta. Pitää muistaa, ettei Kasary ei ole vielä edes vuoden ikäinen, joten tietoisuus olemassaolostamme saattaa vielä olla ohutta. Uskon, että Kasaryn ensimmäinen täysi toimintavuosi, vuosi 2011, tulee vahvistamaan Kasaryä olemaan luonnollinen osa Kokoomusperhettä.”, Hannu Heikkinen toteaa.

Uudessa hallituksessa on entistä kattavampi valtakunnallinen edustus. Puoluehallituksen jäsen, Merike Ertoila, asuu Lahdessa ja Kokoomusnuorten liittohallituksessa 2011 istuva Hannu Heikkinen on Tampereelta. Hallituksen varsinaisista jäsenistä vain kaksi asuu Helsingissä.

”Vuosi 2011 tulee olemaan jännittävä vaalien vuoksi. Eduskuntavaalit käydään huhtikuussa ja presidentinvaaleihin valmistaudutaan loppuvuodesta. Kasary kampanjoi omassa toimintaympäristössään kokoomuslaisten arvojensa puolesta. Olemme jo julkaisseet Kasaryn tukeman ehdokaslistan, joka täydentyy vaalien lähestyessä.”, Heikkinen jatkaa.

Kasaryn hallitus vuodelle 2011:

  • Hannu Heikkinen (puheenjohtaja)
  • Merike Ertoila (uusi)
  • Jussi Lehtola
  • Kimmo Niemi (uusi)
  • Anna Tuononen (uusi)
  • Tommi Vesanen
  • Varajäsenet:
  • Pasi Heiskanen
  • Janne Hälinen (uusi)
  • Elina Laavi