Uutinen  // 

Kasary Tampereen Pridessa

Tällä kertaa kokoomuslaista väriä Kasaryn toimsesta nähtiin Tampereen Pridessa. Marssimme yhdessä satojen muiden kanssa suvaitsevaisemman ja tasavertaisemman Suomen ja koko maailman puolesta.

Marssi sujui rauhallisesti, eikä sadekaan yltynyt häiritseväksi. Marssiosaston järjestäytyessä paikalla oli äänekkäästi räyhäävä porukka, jonka viesti oli suunnilleen ”homous on jees, islaminuskoisuus ei”. Koska tarkoitus oli marssia oman asian puolesta, eikä ketään vastaan, pidettiin ryhmän toimintaa yleisesti tuomittavana.

Kulkueen ja sitä seuranneen ohjelman jälkeen oli luvassa paneelikeskustelu teemalla ”siltoja polttamassa vai rakentamassa”. – Keskustelu oli erittäin tasokasta ja muutenkin mielenkiintoista, Kasary-aktiivi Hannu Heikkinen totesi. – Erityisesti jäi mieleeni keskustelu käytännöistä intersukupuolisten lasten kohdalla, Heikkinen jatkoi.

Kuvan on ottanut Jari K. ja se on julkaistu hänen luvallaan (lisää kuvia osoitteessa acoustic.fi).