Uutinen  // 

Kasaryn hallitus järjestäytyi

Kasaryn hallitus. Edessä oikealta Janne, vieressä Ville. Keskellä oikealla Kimmo, jonka jälkeen Ismo, Mikko ja Hannu. Hallitukseen kuuluu myös Tommi.

Yhdistyksen vuoden 2014 hallitus piti eilen 3.1.2014 ensimmäisen kokouksensa, jossa valittiin toimihenkilöt. Jo syyskokouksessa puheenjohtajaksi valittiin Janne Hälinen. Eilen varapuheenjohtajaksi valittiin Kimmo Niemi. Sihteerinä ja rahastonhoitajana toimii Hannu Heikkinen ja vaaliyhteyshenkilönä Mikko Ahvenainen.

Jäsenmaksut lähtevät postiin vielä tammikuun aikana ja vastaavasti jäsenkorttien postitus alkaa välittömästi jäsenmaksusuoritusten saavuttua. Tänä vuonna käydään europarlamenttivaali, jonka yhteydessä Kasary tulee tekemään omaa kampanjointia. Tänä vuonna Kokoomus järjestää puoluekokouksen, samoin Kasarystä lähtee kesällä delegaatio Israeliin eurooppalaisten keskustaoikeistolaisten HLTBI-järjestöjen verkoston tapaamiseen.

Kasary ei tietenkään unohda myöskään kotimaisia Pride-tapahtumia, ja kansalaisaloitteen käsittelyä uudesta avioliittolaista seurataan suurella mielenkiinnolla. Tervetuloa mukaan, jos et ole vielä sitä tehnyt!