Blogi  //   // 

Se on siinä!

Äitiyslaki50k-kansalaisaloite on saanut tarvittavat 50 000 allekirjoitusta kasaan, ja lisää tulee koko ajan! Kiitos kaikille jo allekirjoittaneille! Allekirjoitusten tarkastusten jälkeen aloite lähtee eduskunnan käsiteltäväksi ja – ainakin luotan näin – yksi epäkohta lainsäädännöstämme on jälleen poistettu.

On ollut suuri kunnia saada toimia yhtenä aloitteen vireillepanijoista. Tunnustettava on, että pelkäsin, ettei aloite tule menestymään, sillä aihe ei ole ”mediaseksikäs”. Onneksi äitienpäivän yhteydessä tehty onnistunut somekampanjointi tuotti tulosta, ja kansalaiset havahtuivat sankoin joukoin siihen, että tätä lakia tarvitaan. Toivonkin seuraavaksi kansanedustajille viisautta säätää meille äitiyslaki tämän kansalaisaloitteen pohjalta.

-Janne

PS: Aloitteen voi vielä allekirjoittaa 28.5.2016 saakka osoitteessa: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1669