Uutinen  // 

Online-tapaaminen 12.2.2010

Järjestämme online-tapaamisen ja yhteistyötuokion perjantaina 12.2.2010 klo 15. Tapaamisessa tsekataan tilanne ja jatketaan hommia. Ehdotamme, että tapaaminen järjestetään seuraavilla verkkotyökaluilla, joista osallistuja valitsee itselleen sopivimman yhdistelmän:

(artikkelin linkit toimivat, kun olet kirjautunut Porukkaan)

Puheyhteys

Skype-ryhmäpuhelu. Jokainen osallistuja ilmoittaa skype-tunnuksensa tapahtuman valmisteluryhmän seinällä julkisesti tai lähettää haluamilleen henkilöille tunnuksen yksityisviestinä.

Chat

Voimme käyttää Porukan chat-ominaisuutta. Keskusteluikkuna löytyy samasta paikasta kuin Facebookin chat: selainikkunan oikeasta alareunasta. Chattiin voi lähettää julkisia tai yksityisviestejä.

Dokumenttien valmistelu

Jokaiselle aiheelle on tehty ja tehdään oma ryhmä. Pyydä jäsenyyttä niihin ryhmiin, joiden valmisteluun olet halukas osallistumaan. Huomaathan, että valmistelutyöhön pääsee mukaan vain mikäli esiinnyt omalla nimelläsi ja kasvokuvallasi.

Kunkin aiheen seinällä voidaan käydä alustavaa keskustelua ennen h-hetkeä. Valmiit dokumentit ja suunnitelmat laitetaan kootusti kaikkien Porukan jäsenten tutustuttavaksi. Se toimii myös muistilappuna: mitä meninkään lupaamaan, että tekisin :-)

Alustava lista käsiteltävistä asioista

  • Puoluekokous-ständi – valmistelu jatkuu edellisen kokouksen pohjalta
  • Kesän 2010 Pride-tapahtumat – valmistelu jatkuu edellisen tapaamisen pohjalta
  • Kasaryn käsiesite – tekstisisältöjen suunnittelu
  • Puoluekokousaloitteet – niillä on nyt jo aikamoinen kiire
  • Lisää on tulossa…

Tekemistä on paljon, eli analysoidaan ensin listan tärkeysjärjestys yhdessä. Tapahtuman valmisteluihin voit osallistua sille omistetussa ryhmässä http://porukka.kasary.fi/group/verkkotapaamisen1222010suunnittelu