Uutinen  // 

Kasary menee elokuviin – tule mukaan!

Torstaina 28.1.2010 klo 21.15 Kasary menee porukalla katsomaan Docpoint-elokuvafestivaalien elokuvaa Prodigal Sons. Dokumentti kertoo transsukupuolisesta, joka palaa juurilleen. ”Perinteinen perhemalli saa kyytiä ja kulissit kaatuvat, kun sisaruskatras paikkailee välejään tässä hyvin suorasukaisessa ja intiimissä elokuvassa.” ©Kuva: Big Sky Film Lisää elokuvasta osoitteessa http://www.docpoint.info/node/1510

Tapaamme Helsingissä Elokuvateatteri Bristolin edessä klo 21.00. Meillä on vielä pari lippua halukaille hintaan 6,50€ / kpl. Lippuja voi kysellä puhelimitse Pasi Heiskaselta 045 125 9785 sekä Finnkinon nettikaupasta.

Nähdään leffassa!

Kommentti artikkeliin “Kasary menee elokuviin – tule mukaan!

  1. ”Nyt oltiin todella iholla!”, kommentoi Elina leffaa tuoreeltaan Facebookissa ja oli siinä täysin oikeassa. Elokuvan välittämien tunteiden raa’an aitouden realisoi ohjaaja ja pääosan esittäjä noustessaan esityksen jälkeen lavalle vastaamaan yleisön kysymyksiin. Vastauksista jäi mieleeni ”Ei transsukupuolisuus ole koko elämäni, se on osa minua”. – Dokumentti oli yksi parhaista näkemänistäni. Hienoa, ja kiitos!

Artikkelin kommentointi on suljettu.