Uutinen  // 

Kasaryn ”dream team” kuntavaaleissa

Yhdistyksemme sääntöjen mukaan yksi tehtävämme on ”– toimia sateenkaarikansan kokoomuslaisena äänitorvena yhteiskunnallisessa keskustelussa.” Kuntavaalit tarjoavat loistavan mahdollisuuden viedä viestiä kuntien valtuustoihin kokoomuslaisten ehdokkaiden kautta.

Olemme koonneet oman ”dream teamin” niistä Kasaryn jäsenistä/kannatusjäsenistä, jotka ovat ehdolla kunnallisvaaleissa. Ohessa linkit eri ehdokkaiden kannatussivuille. Ehdokkaat ovat sukunimenmukaisessa aakkosjärjestyksessä siten, että ensin on helsinkiläiset ja sitten kauempana asuvat.

Tässä myös muita sateenkaarimyönteisiä kokoomuslaisia ehdokkaita:

Kommentti artikkeliin “Kasaryn ”dream team” kuntavaaleissa

  1. Aktiivinen äänestäjä sanoo:

    Myös Hennariikka Andersson #168 kuuluisi ehdottomasti tälle listalle.

Artikkelin kommentointi on suljettu.