Uutinen  // 

Syyskokous: Kasary entistä kansainvälisemmäksi vuonna 2013

Kansallinen Sateenkaariryhmä – Kasary ry on pitänyt sääntömääräisen syyskokouksensa tänään 5.12.2012 Helsingissä. Yhdistys valitsi Janne Hälisen jatkamaan puheenjohtajana. Hälisen kaudella yhdistyksen jäsenmäärä onkin lisääntynyt roimasti ja yhteydenpito Ruotsin Öppna Moderaatterin on noussut uudelle tasolle.

Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin seuraavat henkilöt:

Hannu Heikkinen
Ismo Kyllönen
Susi Lehtola
Kimmo Niemi

Vuonna 2012 Kasaryn delegaatio kävi tutustumassa Tukholma Prideen, Öppna Moderaatteihin ja Ruotsin valtiopäiville. Vastavierailu on luvassa 2013. Tämän lisäksi aivan uudet suunnat kiinnostavat – mahdollisuus vierailla Saksassa selvitetään.

Kotimaassa työ jatkuu avioliittolain uudistamiseksi, samoin agendalla on luonnollisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin liittyvän rasismin ja ennakkoluulojen kitkeminen. Kasary älähtää heti, kun kalikka kalahtaa – ja joskus muulloinkin.