Uutinen  // 

Nimien keruu kansalaisaloitteeseen alkaa maaliskuussa

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kentällä on ollut tyytymättömyyttä avioliittolakialoitteen jumiutumiseen lakivaliokuntaan. Joukko aktiivisia kansalaisia on ryhtynyt toimeen ja perustaneet Tasa-arvoinen Suomi ry:n, jonka puitteissa on tarkoitus kerätä allekirjoituksia kansalaisaloitteeseen.

Kokoomuksessa on ollut jaossa sankareiden ja konnien rooleja asian tiimoilta. Ne, joita asia erityisesti koskee, muistavat valitettavan helposti ne konnat. Kasary toimii siten, että se voidaan lukea niiden esitaistelijoiden joukkoon, jotka ovat edistämässä avioliittolain uudistamista – tällä kertaa kansalaisaloitteen muodossa.

Mikäli haluat olla suoraan yhteydessä Tasa-arvoinen Suomi ry:hyn ja heidän luomaansa Tahdon 2013-kampanjaansa, suosittelen liitetiedoston lukemista.

PS. Kasaryn hallitus piti toisen kokouksen tänä vuonna. Samassa yhteydessä pidettiin jäsenkorttitalkoot, johon oheinen kuva liittyy.