Blogi  //   // 

Perussettiä

Perussuomalaisten gallupkannatus huitelee hurjissa lukemissa viime eduskuntavaalikannatukseen nähden. Tuoreimman gallupin mukaan kannatus on jo 12,5 %. Jos se realisoituu vaaleissa, mitä epäilen, tietää se hallitusvastuuta heille. Muussa tapauksessa Suomi ei ole demokratia.

“Perussuomalaisten täysimääräinen menestys on edellytys sille, että vihreät voidaan sysätä pois hallituksesta ja vihreä vouhotus homo- ja lesboliittoineen sekä viherveroineen saadaan takaisin marginaaliin.”, toteaa Perussuomalaisten 3. varapuheenjohtaja Vesa-Matti Saarakkala MTV3:n uutisen mukaan.

Näyttää siis siltä, että viimeistään Perussuomalaisten menestys vaaleissa on torppaamassa avioliittolain uudistamisen tasa-arvoiseksi. Pidän tätä tietysti pettymyksenä, mutta muutoin suhtaudun varovaisen myönteisesti Perussuomalaisten menestykseen. Oikeistolaisena ihmisenä pidän sitä jopa hienoisena mahdollisuutena, vaikkei PerusS sinänsä olekaan oikeistolainen puolue, vaan pikemminkin äärikeskustalainen.

Mikäli Persut todella päätyvät hallitusvastuuseen, todennäköisesti maahanmuuttoa koskeva lainsäädäntö rationalisoidaan kokonaisuudessaan. Persut ovat julistautuneet myös sosialismittomaksi työväenpuolueeksi, joten ehkä vielä kolmaskin ydinvoimalalupa saadaan myönnettyä – edellyttäen, että hakemus tulee. Em. uutisessa on väläytelty leikkauslistaakin, joten ehkä myös valtion talouden tasapainotus saataisi alulle.

Kommentoi