Uutinen  // 

Kiitos suvaitsevaisuudesta

Mielipidekirjoitus, julkaistu Nykypäivässä 18.6.2010

Kiitos suvaitsevaisuudesta

Haluan kiittää kaikkia niitä tahoja, jotka myötävaikuttivat ns. sukupuolineutraalin avioliittolakialoitteen hyväksymiseen puoluekokouksessa. Päätös vahvisti Kokoomuksen perinteistä roolia puolueena, joka puolustaa ihmisoikeuksia, vaikka ajassa sille olisi vastustusta.

Oman puolueen suvaitsevainen linjaus antaa valtavasti henkilökohtaista toivoa. Tunne on aivan huikea! Oli todella koskettavaa tuntea Kokoomuksen kentän tunnustus meille tasavertaisuudesta ja halusta antaa yhdenvertaiset oikeudet.

Keskustelu jatkuu kirkon piirissä, ja kunnioitamme kirkon toimintaa vakaumuksensa mukaisesti. Onhan suuri osa meistäkin kirkon jäseniä. Elämme aikaa, jossa monet papit ja piispat kokevat kaikkien rakkausliittojen siunaamisen hyväksyttäväksi.

Hannu Heikkinen
puheenjohtaja
Kansallinen Sateenkaariryhmä Kasary
www.kasary.fi