Blogi  //   // 

Perussuomalaisista homopuolue?

Siitä onkin jo aikaa, kun homoja on viimeksi käytetty keppihevosina maahanmuuttokriittisten (sic!) toimesta. Nyt Orlandossa tapahtunut, ilmisesti sisäisestä homofobiasta ja ääri-islamilaisesta ideologiasta kärsineen kaappihomon toteuttama järkyttävä verilöyly antaa tälle oikein oivat puitteet. Hyvä jos ruumiit ovat ehtineet edes kylmetä, kun haaskalinnut ovat jo apajilla.

Perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio onkin oikeintiedotteella lähestynyt mediaa ja ladellut itsestäänselvyyksiä, kuten että ”ISIS on homojen vihollinen.” Tiedoksi vain kansanedustajalle, että ISIS on kutakuinkin kaiken inhimillisen, myös siis homojen, vihollinen. Tämän tietää varsinkin ”suvaitsevaisto”, joka on pitänyt HLBTI-ihmisten tilannetta Daeshin hallitsemalla alueella paljon esillä. Jokainen seksuaali- tai sukupuolivähemmistöön kuuluva ymmärtää, millaista tuhoa vihaan pohjautuva ideologia saa aikaan. Emme siis kaipaa saarnausta itsestäänselvyyksistä, vaan se on jopa loukkaavaa, kun yhteisöämme vastaan on hyökätty.

Tavio myös väittää, että ”ääri-islamistien toiminta on uhka varsinkin länsimaissa asuville homoseksuaaleille”. Tämä ei tietenkään pidä paikkaansa, sillä paljon suurempi uhka homoseksuaaleille ääri-islamismi on kotikentällään. Olisiko siis perussuomalaisella logiikalla syytä ryhtyä edistämään HLBTI-pakolaisten saamista Suomeen. Sillä saralla on vielä paljon tehtävää heidän tunnistamisekseen ja auttamisekseen. Esimerkiksi Helsingissä HeSeta ry tekee ansiokasta työtä turvapaikanhakijoiden parissa, mutta suurin osa heistä jää edelleen piiloon.

Päällimmäisenä Tavion ulostulosta jää valitettavasti mieleen, että ilmeisesti tässä pitäisi nyt tuntea suurta kiitollisuutta siitä, ettei Suomessa kukaan ole sentään homoja tappamassa. Mitä nyt välillä korkeintaan kansallismielisyys saa tekemään ”pikku kepposia”. Ei, en kuitenkaan itse aio tyytyä vain minimiin, vaan edellytän täyttä tunnustamista. Mikäli perussuomalaiset haluaa olla Tavion sanoin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen puolue, pitää heidän tehdä enemmän kuin vain ”suojella” meitä ääri-islamisteilta. Kaikki muu on keppihevostelua ja tekopyhyyttä. Niin kauan kuin Mika Niikko (ps.) ja kumppanit pauhaavat suu vaahdossa yhdenvertaisuutta vastaan, on minun vaikea uskoa perussuomalaisten vilpittömyyttä asiassa.

Tässä maassa on vielä paljon korjattavaa yhdenvertaisuuden saralla. Kutsunkin Tavion ja perussuomalaiset sankoin joukoin edistämään syksyllä eduskuntaan tulevaa äitiyslaki-kansalaisaloitetta. Myös kristillisdemokraattien viime vaalikaudella torppaama translain uudistus odottaa toteuttamistaan. Perussuomalaisilla hallituspuolueena on siihen mitä parhaimmat edellytykset.

Edistämällä HLBTI-yhdenvertaisuutta Suomessa ja maailmalla perussuomalaiset kykenisivät tekemään paljon hallaa ääri-islamisteille, minkä luulisi ilahduttavan. Vihan siemenille pitää tarjota mahdollisimman epäotollinen maaperä. Jään innolla odottamaan perussuomalaisten pyyteetöntä työtä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen sekä yhdenvertaisuuden eteen. Autan siinä oikein mielelläni!

PS: Ensimmäisen massamurhasta olivat iloitsemassa äärikristityt. Tavallaan söpöä, että löytävät jotain yhteistä islamilaisten veljiensä kanssa.