Uutinen  // 

Helsinki Pride 2011

Kasary osallistuu tänäkin vuonna Helsinki Pride -tapahtumaan. Meillä on kokoomushenkinen esittelypiste Kaisaniemen puistossa lauantaina 2.7.2011. Varsinainen Puistojuhla alkaa arviolta klo 13.30 aikoihin ja päättyy alkuillasta. Tervetuloa piipahtamaan esittelypisteessämme, jossa Lotta Backlund haastattelee paikalla olevia Kokoomuksen kansanedustajia.

Mikäli edustat jotain kokoomuslaista – tai miksei muitakin – yhteisöä ja haluat pitää erillisen puheenvuoron esittelypisteessämme, ota yhteys Hannuun. Kuka tahansa on kumminkin aina tervetullut tapaamaan ja puhuttelemaan ihmisiä esittelypisteellemme ilman erillistä ilmottautumistakin. :)

Kasaryn on mukana myös Pride-kulkueessa. Kulkue alkaa järjestäytymään Senaatintorille klo 12 ja liikkeelle lähdetään klo 13.00. Mikäli haluat edustaa kokoomuslaisia värejä kulkueessa, ota yhteyttä Hannuun.

Lisätietoja
Hannu Heikkinen
hannu@kasary.fi
GSM 045 633 2984

Kommentti artikkeliin “Helsinki Pride 2011

  1. mats sanoo:

    tsemppiä koko porukalle

Artikkelin kommentointi on suljettu.