Uutinen  // 

Kasaryn vuosikokouksen 2023 päätöksiä

Kasaryn vuoden 2023 vuosikokous järjestettiin 8.5.2023 Helsingissä Oluthuone Konepajalla. Kokouksessa valittiin Kasaryn uusi hallitus, sekä käsiteltiin sääntömääräiset asiat yhdistyksen toiminnasta.

Uutta hallitusta puheenjohtamaan valittiin Konsta Nupponen, joka on tähän asti toiminut Kasaryn hallituksen jäsenenä. Muut vastavalitun hallituksen varsinaiset jäsenet ovat Joona Jokiniemi (uusi), Maria Jokinen, Saara Mattero, Max Laihonen ja Jenni Juulia Tikka. Varajäseninä toimivat Hannu Heikkinen ja Viljami Wiirilinna.

Vuosikokous päätti myös vuoden 2023 toimintaa ohjaavat dokumentit, sekä myönsi hallituksille vastuuvapauden vuoden 2022 toiminnasta. Kokous myös päätti, että Kasaryn jäsenmaksu vuonna 2024 on 10 euroa per henkilöjäsen.

Uusi hallitus järjestäytyy myöhemmin valiten keskuudestaan varapuheenjohtajan, sihteerin ja mahdolliset muut toimijat. Kokoonpano julkaistaan myöhemmin Kasaryn sivuilla.