Uutinen  // 

Kokoomus otti kantaa sukupuolineutraalin avioliittolain puolesta

Kokoomuksen puoluekokous Jyväskylässä on juuri hyväksynyt suurella äänienemmistöllä sukupuolineutraalin avioliittolain puolesta olevan kannan. Asiasta oli tehty kokouksella jopa neljä aloitetta. Puoluehallituksen kanta voitti äänestyksessä. Puolueen virallinen kanta on nyt lyöty lukkoon, ja se velvoittaa puolueen johtoa edistämään asiaa.

Nykyhallitus mahdollisti sisäisen adoption rekisteröidyissä parisuhteissa. Seuraavan hallituksen ohjelmassa tulee olemaan täysin sukupuolineutraali avioliittolaki.

2 kommenttia artikkeliin “Kokoomus otti kantaa sukupuolineutraalin avioliittolain puolesta

  1. Suharto sanoo:

    Näkihän sen tuosta pakkoruotsistakin, ettei puolueen virallisella kannalla ole mitään merkitystä…

  2. Pasi Heiskanen sanoo:

    Kokoomuksen puoluekokouksessa Jyväskylässä käsiteltiin yhteensä neljä ruotsin kielen asemaa koskevaa aloitetta. Tilanne päätyi 3-1 ruotsin opiskelun hyväksi, joten kenenkään mielipidettä ei jyrätty puheenjohtajan toimesta nurin. http://www.kokoomus.fi/jyrkin_sivut/paivakirja/?x206056=2507940

Artikkelin kommentointi on suljettu.